A 3 fokos hidegben éjszakázó, eltévedt 6 éves kislány „csak egy sétának fogta fel az eltűnését”

eltűnt
2022 november 14., 17:19
comments 3

Mehringer Szabolcs siklóernyős az RTL Híradónak is mesélt arról, hogyan találta meg a vasárnap délután eltűnt, 6 éves péri kislányt, Turóczi Zórát.

Elmondta, hogy azonnal meglátta a gyereket a repülőtértől kb. 400 méterre keletre. Azt mondta, a lány jó állapotban volt, de azt mondta, hogy fázik, és nem volt tudatában annak, hogy elveszett, csak egy nagy sétának fogta fel az egészet. Azt mondta:

„Maga a kislány jó állapotban volt, tehát biztos, hogy végigaludta az éjszakát, kipihentnek tűnt, és mondjuk azt, hogy napfürdőzött kinn, a kis fás, bokros rész mellett.”

A kislány megmutatta megmentőjének, hogy hol aludta át az éjszakát, Mehringer szerint szerencsére egy szélvédett helyen húzta meg magát.

A férfi elmondta, hogy amíg értük mentek, egy mellénnyel és a siklóernyővel tartotta melegen a gyereket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.