Eltűnt egy hatéves kislány Győr mellett

bűnügy
2022 november 14., 05:27
comments 3

Update 9:55 - A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat 9:30-kor frissítette Facebook bejegyzését, eszerint épségben megtalálták a kislányt.

Tegnap este jelent meg a Police.hu oldalán, hogy eltűnés miatt keres egy hatéves kislányt a Győri Rendőrkapitányság. Túróczi Zora november 13-án délután 4 körül tűnt el a Győr melletti Pérről, a felhívás szerint ismeretlen helyre ment.

photo_camera Fotó: Túróczi Zora / Police.hu

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek információja van a kislány hollétéről, vagy az eltűnésének körülményéről, az hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Központját a 06-96-417-329-es számon, névtelen bejelentést pedig az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú és a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon lehet tenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.