Feloszlatná saját választókerületi Fidesz-szervezetét az Orbán család volt ügyvédje

POLITIKA
2022 november 14., 15:02
comments 13

Bajkai István javaslatára a Fidesz Országos Választmányának elnöksége elindította a budapesti 5. számú választókerületi (erzsébetvárosi és terézvárosi) alapszervezetének feloszlatási eljárását, derült ki egy, az rtl.hu birtokába került levélből, amit maga Bajkai, a választókerületi alapszervezet elnöke küldött szét a tagságnak.

Bajkai, aki az Orbán család ügyvédje is volt, tavasszal elbukta a választást az 5. számú választókerületben, a választókerületet alkotó két kerületben pedig a 2019-es önkormányzati választásokon ellenzéki polgármestereket, Erzsébetvárosban a DK-s Niedermüller Pétert, Terézvárosban a momentumos Soproni Tamást választották meg.

Az rtl.hu telefonon kereste Bajkai Istvánt, aki visszahívást ígért, de a cikk megjelenéséig végül nem reagált. (Via rtl.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.