Lantos Csaba: véletlenül odakeveredett tőzsdeguruból orbánista tízmilliárdos

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 november 14., 16:27
comments 5
  • Előbb tőzsdeguru, aztán bankár, majd milliárdos befektető: az Orbán-kormány legfrissebb miniszterének pályafutása három, élesen eltérő szakaszra tagolódott eddig.
  • Ezekben egy közös elem azért volt: az irány a sok pénztől a még több pénz felé mutatott eddig.
  • Nagy kérdés, hogy egy, már az elfideszesedése előtt is igen sikeres ember mindezek után miért vállalt politikai szerepet.
  • Ismerkedj meg a Milliárdoskormány új tagjával, akinek van egy szuperképessége: több gyereke van, mint Orbán Viktornak!
  • És döbbenj rá egy nem sokat emlegetett összefüggésre: a mostani nemcsak milliárdos- de igazi Heti Válasz-kormány is.
photo_camera Lantos Csaba, az Széll Kálmán Alapítvány kuratóriumának elnökeként beszédet mond a Széll Kálmán halálának 100. évfordulója alkalmából rendezett emlékülésen az Országház Felsőházi termében 2015. október 1-jén. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Nem véletlen, hogy az 1962-es születésű Lantos Csabát a Tőkeblog egyik bejegyzésébena magyar tőkepiac egyik szülőatyjaként” mutatják be, de az sem, hogy maga az érintett egyszer úgy jellemezte saját magát, hogy

ő csak egyszerű közgazdász, aki jókor volt jó helyen.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt