Lantos Csaba: véletlenül odakeveredett tőzsdeguruból orbánista tízmilliárdos

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 november 14., 16:27
comments 5
  • Előbb tőzsdeguru, aztán bankár, majd milliárdos befektető: az Orbán-kormány legfrissebb miniszterének pályafutása három, élesen eltérő szakaszra tagolódott eddig.
  • Ezekben egy közös elem azért volt: az irány a sok pénztől a még több pénz felé mutatott eddig.
  • Nagy kérdés, hogy egy, már az elfideszesedése előtt is igen sikeres ember mindezek után miért vállalt politikai szerepet.
  • Ismerkedj meg a Milliárdoskormány új tagjával, akinek van egy szuperképessége: több gyereke van, mint Orbán Viktornak!
  • És döbbenj rá egy nem sokat emlegetett összefüggésre: a mostani nemcsak milliárdos- de igazi Heti Válasz-kormány is.
photo_camera Lantos Csaba, az Széll Kálmán Alapítvány kuratóriumának elnökeként beszédet mond a Széll Kálmán halálának 100. évfordulója alkalmából rendezett emlékülésen az Országház Felsőházi termében 2015. október 1-jén. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Nem véletlen, hogy az 1962-es születésű Lantos Csabát a Tőkeblog egyik bejegyzésébena magyar tőkepiac egyik szülőatyjaként” mutatják be, de az sem, hogy maga az érintett egyszer úgy jellemezte saját magát, hogy

ő csak egyszerű közgazdász, aki jókor volt jó helyen.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.