Ezentúl Szoboszlai Dominik lesz a magyar férfi labdarúgó-válogatott csapatkapitánya

foci
2022 november 17., 13:07
comments 3

Az MLSZ Twitterén jelentették be, hogy a válogatottól visszavonuló Szalai Ádám helyett immár a 22 éves Szoboszlai Dominik lesz a magyar csapat kapitánya. Elsőnek a csütörtök esti, Luxemburg elleni barátságos meccsen.

Szerdai sajtótájékoztatóján még Marco Rossi nem válaszolt az erre vonatkozó kérdésre, akkor azt mondta, hogy a stábbal és a kulcsjátékosokkal is át fogják beszélni a döntést.

A német elsőosztályú RB Leipzigben játszó Szoboszlai 26 alkalommal volt már válogatott, hat gólt lőtt ezeken a meccseken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.