Ki akar ezzel a pasival járni?

szépség
2022 november 18., 18:23
comments 14

Aki viszonylag híresnek és konvencionális értelemben úgynevezett jónőnek érzi magát, már állhat is be a sorba, de egy picit még várni kell: a hírek szerint Pete Davidson (humorista, 2022 májusig a Saturday Night Live szereplője) most épp Emily Ratajkowskival (modell) jár, ettől a hírtől pedig a bolygón élő nyolcmilliárd embernek úgy a harmincöt százaléka az őrület határára került.

Ahhoz, hogy az őrület okát megértsük, tisztában kell lenni először

  • a nagypöcs-energia fogalmával,
  • azzal, hogy ki az az Emily Ratajkowsi, Kim Kardashian, Phoebe Dynevor, Kaia Gerber, Margaret Qualley, Kate Beckinsale és Ariana Grande,
  • de legfőképp arra érdemes koncentrálni, hogy ki a jó élet az a Pete Davidson
  • és a bolygó lakosságának – laza tippem szerint – több mint egyharmada miért érzi mindig egetrengetően fontosnak, hogy ez az ember épp kivel jár.

Mekkora farka van valójában Pete Davidsonnak?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.