Ki akar ezzel a pasival járni?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak szépség
2022 november 18., 18:23
comments 15

Aki viszonylag híresnek és konvencionális értelemben úgynevezett jónőnek érzi magát, már állhat is be a sorba, de egy picit még várni kell: a hírek szerint Pete Davidson (humorista, 2022 májusig a Saturday Night Live szereplője) most épp Emily Ratajkowskival (modell) jár, ettől a hírtől pedig a bolygón élő nyolcmilliárd embernek úgy a harmincöt százaléka az őrület határára került.

Ahhoz, hogy az őrület okát megértsük, tisztában kell lenni először

  • a nagypöcs-energia fogalmával,
  • azzal, hogy ki az az Emily Ratajkowsi, Kim Kardashian, Phoebe Dynevor, Kaia Gerber, Margaret Qualley, Kate Beckinsale és Ariana Grande,
  • de legfőképp arra érdemes koncentrálni, hogy ki a jó élet az a Pete Davidson
  • és a bolygó lakosságának – laza tippem szerint – több mint egyharmada miért érzi mindig egetrengetően fontosnak, hogy ez az ember épp kivel jár.

Mekkora farka van valójában Pete Davidsonnak?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt