Részegen szerette volna letenni az autóvezetői vizsgát egy román férfi, de a vizsgáztató érezte, hogy valami bűzlik

külföld
2022 november 18., 13:58
comments 4

Tökrészegen próbált átmenni a forgalmi vizsgán egy 40 éves férfi a dél-romániai Dolj megyében, írja a Főtér. Az állapotát a lap szerint nem is igazán próbálta leplezni, szabályosan bűzlött az alkoholtól. A vizsgáztató ezt jelezte is, a férfit megszondáztatták, a készülék literenként 0,42 milligramm alkoholt mutatott ki. Érdekesség, hogy a szóban forgó embernek korábban már volt C kategóriájú jogosítványa, amit éppen azért érvénytelenítettek, mert ittasan vezetett. Újat egyelőre nem kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt