Vadászkiállításról, ereszen csúszó kamu keresztényről rappel Majka

KULTÚRA
2022 november 18., 09:12

„Büszkén pózolunk az Instán, Oroszország meg Dagesztán, / Csak a vodka helyett pálinka megy, meg tablettás bor tisztán, / Nem lovagolunk medvén, hanem kilőjük a faszba, / És a vadászkiállításon majd beöntjük viaszba. / Proli picsák férjei milliárdokkal zsebben, / 8 millió hetente csak a Farfetch rengetegben, / A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek, / Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.”

Politizálós zenével jelentkezett Majka. Tizenöt óra alatt már közel háromszázezren nézték meg a Molnár Tamással közös, Azt beszélik a városban című dalhoz készített videót.

link Forrás

Mindenki megkapja:

Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna, / Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra, / A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból, / Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.