12 kiló kokaint rejtett kerekesszékének kerekeibe

külföld
2022 november 20., 07:59
comments 3

A New York-i John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren tartóztatták le azt a férfit, aki kerekesszékének kerekeibe rejtett 450 ezer dollár értékben kokaint.

A férfi a Dominikai Köztársaságból érkezett New Yorkba november 10-én, és azért állították félre a vámosok, mert feltűnt nekik, hogy a kerekesszék kerekei nem forognak. Emiatt átvizsgálták a kerekeket, azokban fehér port találtak, amiről a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy kokain.

Több mint 12 kiló kokaint próbált így bevinni az Egyesült Államokba a férfi, akit most kábítószer-csempészettel vádolnak. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.