Felcsúton kifogyhatnak a benzinből

gazdaság
2022 november 20., 19:21
comments 7

Felcsúton is benzin nélkül maradhatnak hétfőtől, amikortól a Mol nem szállít benzint és dízelt a kisebb kutaknak. A Független Benzinkutak Szövetségének felmérése szerint száznál is több településen alakulhat ki üzemanyaghiány, köztük Felcsúton is.

„Nem fogadható el, hogy egy nyilvánvalóan stratégiai vállalat ellátásbiztonságra hivatkozva szünteti meg több száz partnere ellátását, egyben sok vidéki körzet teljes ellátásbiztonságát is felrúgva" - írta a szövetség pénteken Orbán Viktornak és Hernádi Zsoltnak, a Mol vezérigazgatójának címzett levelében. (Via Telex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.