Nyitrai Zsolt bejelentette, hogy már akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció a világ 5. leginkább high-tech országában

POLITIKA
2022 november 20., 9:24
comments 19

Újra akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció – jelentette be Facebookon „BRÉKING”-ként a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott.

„Magyarországon közel 100 ezer vak és gyengénlátó és több mint 60 ezer siket és nagyothalló honfitársunk él. Magyarország Kormánya számára fontos, hogy mindenki elmondhassa a véleményét a meghatározó kérdésekben, ezért a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt is akadálymentessé tettük.”

Bejegyzését azzal zárta, hogy „a fogyatékosságügyi szervezetek és Magyarország Kormánya között folyamatos az együttműködés, amelynek köszönhetően megvalósulhatott a közügyek akadálymentes gyakorlása is”.

Az újabb nemzeti konzultációs íveket – amelyek az Orbán Viktor által minden egyes alkalommal megszavazott brüsszeli szankciók ellen szólnak – már október 14-én elkezdték postán kézbesíteni, de csak egy hónappal később lehetett online is kitölteni. Szerencse, hogy Orbán Viktor szerint Magyarország a világ 5. leginkább high-tech országa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt