Mandiner: Újra a jobboldalé Horthy Miklós városa

POLITIKA
2022 november 21., 6:46
comments 9

Barabásné Forgács Edit (Fidesz-KDNP) nyerte a polgármester-választást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenderesen, ahol a képviselő-testület hat tagját is megválasztották a vasárnap tartott időközi voksoláson.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján szereplő információk szerint Barabásné Forgács Editre 1104-en szavaztak, míg a három független jelölt közül Bogdán Péter Szabolcs (korábbi polgármester) 318, Horváth Ferenc József 165, Szabó Csaba 10 szavazatot kapott.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Erről a Mandiner ezzel a címmel közölt cikket: Újra a jobboldalé Horthy Miklós városa – elsöprő Fidesz-győzelem Kenderesen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt