Nem véletlenül táncolt olyan furcsán a gólja után Grealish: beteg kisfiúnak küldte a különleges gólörömöt

angol foci
2022 november 21., 16:39

Az angol-irán mérkőzésen válogatottja 6. gólját szerző Jack Grealish egyedi gólörömét a 11 éves Manchester City szurkoló Finlay-nek dedikálta - jelenti gyakornokunk, Samu. Sokaknak feltűnt, hogy az utolsó angol gólt szerző Grealish repülésre utaló, táncszerű mozdulatokat tett, széttárt karokkal.

photo_camera Fotó: PAUL ELLIS/AFP

Nem véletlenül. A focista a vb előtt pár nappal találkozott egy City-szurkoló kisfiúval.

link Forrás

Finlay cerebral palsyval (központi idegrendszer sérülés) küzd, Grealish húgához hasonlóan, ami az esetek többségében maradandó idegrendszeri betegség. A szélső a City edzőközpontjában találkozott a fiúval és ígérte meg neki, hogy az általa bemutatott gólörömmel fog ünnepelni. Ahhoz képest, hogy előző 24 válogatott meccsén 1 gólt lőtt, Katarban rögtön az első meccsén be tudta mutatni a koreográfiát:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.