Vádat emeltek öt kamasz ellen, akik felvették, ahogy megcsókoltatják a cipőjüket egy 15 éves fiúval

bűnügy
2022 november 21., 19:05
comments 11

Kényszerítés és személyes adattal való visszaélés miatt vádat emeltek az öt kamasz ellen, akik tavaly októberben arra kényszerítettek egy 15 éves fiút, hogy térden állva csókolja meg a cipőjüket egy szombathelyi parkban – derült ki az RTL Híradóból.

A megalázást ráadásul videóra is vették, ami aztán kikerült az internetre is. Az áldozat szülei a csatornának azt mondták, az interneten értesültek az ügyről.

A felvételek nyilvánosságra kerülése után három kamasz beismerte a tettét, és bocsánatot kért a fiútól és szüleitől. A megalázásban részt vett egy gyerek, aki még 14 éves sem volt, így ellene az eljárást megszüntették.

Az RTL úgy tudja, az elkövetőkre próbára bocsátás és pártfogói felügyelet várhat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt