40 éven át erőszakoskodott a nőkkel, most sikerült azonosítani

külföld
2022 november 22., 06:57
comments 1

A DNS-technológiának köszönhetően jöttek rá az ausztrál rendőrök, ki volt az, aki 1985 és 2001 között összesen 31 nőt támadott meg Sydney-ben. Előfordult, hogy Keith Simms behatolt az otthonukba, máskor futás közben vadászta le és késsel fenyegette őket, írja a BBC.

photo_camera Keith Simms Fotó: 7NEWS Australia

A hatóságok minden egyes ügyet kivizsgáltak, de csak a kétezres években kezdtek gyanakodni, hogy összefüggés lehet köztük. Az elmúlt időszakban tizenkét áldozattól vettek DNS-mintát, ezek mind megegyeztek Simmsével, 19 másik esetben pedig hasonlók voltak a bűncselekmény körülményei.

A nők mind hasonló személyleírást adtak a Melegítős Erőszaktevőként vagy Bondi Bestiaként is emlegetett férfiről. Simms azóta meghalt, özvegyének fogalma sem volt az egészről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.