40 éven át erőszakoskodott a nőkkel, most sikerült azonosítani

külföld
2022 november 22., 6:57
comments 1

A DNS-technológiának köszönhetően jöttek rá az ausztrál rendőrök, ki volt az, aki 1985 és 2001 között összesen 31 nőt támadott meg Sydney-ben. Előfordult, hogy Keith Simms behatolt az otthonukba, máskor futás közben vadászta le és késsel fenyegette őket, írja a BBC.

photo_camera Keith Simms Fotó: 7NEWS Australia

A hatóságok minden egyes ügyet kivizsgáltak, de csak a kétezres években kezdtek gyanakodni, hogy összefüggés lehet köztük. Az elmúlt időszakban tizenkét áldozattól vettek DNS-mintát, ezek mind megegyeztek Simmsével, 19 másik esetben pedig hasonlók voltak a bűncselekmény körülményei.

A nők mind hasonló személyleírást adtak a Melegítős Erőszaktevőként vagy Bondi Bestiaként is emlegetett férfiről. Simms azóta meghalt, özvegyének fogalma sem volt az egészről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt