18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy több száz menekültet szállító hajó sodródik Görögország partjainál a viharos tengeren

külföld
2022 november 22., 10:18
comments 1

Egy több száz menekültet szállító hajó sodródik a viharos tengeren Kréta szigetének déli partja közelében, a Washington Post azt írja, a helyszínen nagyszabású mentőakció zajlik.

A parti őrség kedden közölte, hogy éjjel segélyhívást kaptak a hajóról, amin 400-500 ember volt, de pontos számot nem tudtak mondani.

A mentőakcióban a görög haditengerészet egy hajója és két olasz halászhajó is segít, illetve egy tanker és két teherhajó, de az erős szél és a viharos tenger miatt egyelőre senkit sem sikerült kimenteni a bajba jutott hajóról.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a menekülteket szállító honnan indult és hova tartott, illetve hogy milyen nemzetiségű embereket szállított.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt