18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy több száz menekültet szállító hajó sodródik Görögország partjainál a viharos tengeren

külföld
2022 november 22., 10:18
comments 1

Egy több száz menekültet szállító hajó sodródik a viharos tengeren Kréta szigetének déli partja közelében, a Washington Post azt írja, a helyszínen nagyszabású mentőakció zajlik.

A parti őrség kedden közölte, hogy éjjel segélyhívást kaptak a hajóról, amin 400-500 ember volt, de pontos számot nem tudtak mondani.

A mentőakcióban a görög haditengerészet egy hajója és két olasz halászhajó is segít, illetve egy tanker és két teherhajó, de az erős szél és a viharos tenger miatt egyelőre senkit sem sikerült kimenteni a bajba jutott hajóról.

Egyelőre azt sem tudni, hogy a menekülteket szállító honnan indult és hova tartott, illetve hogy milyen nemzetiségű embereket szállított.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.