Két busz frontálisan ütközött a XVII. kerületben

baleset
2022 november 22., 07:50
comments 3

9:55 - Frissítés: Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint nyolc könnyű sérültet vittek kórházba.

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két busz kedd reggel hét óra körül Budapest XVII. kerületében, a Helikopter út 22. szám előtt. A rendőrség közleménye szerint a baleset során senki sem sérült meg, de a Katasztrófavédelem szerint mentő is érkezett a helyszínre, és a tűzoltók feszítővágó segítségével mentették ki az utasokat az egyik buszból.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az érintett útszakaszt mindkét irányban lezárták, a forgalmat a Szilárd utca és Martinovics utcára terelik. Torlódásra kell számítani.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.