Kórházi ápolókat ütött és rúgott meg, börtönbe kerülhet

bűnügy
november 22., 8:02
comments 1

Lözfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult ügyben nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a cseh állampolgárságú férfival szemben, aki a tatabányai kórházban ápolókat ütött és rúgott meg.

Az ügyészség közleménye szerint a férfi 2022. július 27-én este, a tatabányai kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának várójában ment oda egy a Covid részleg ajtaján kilépő, vérmintát szállító, kórházi egyenruhát és előírt védőfelszerelést viselő ápolóhoz, akinek aztán ököllel ütötte meg a mellkasát.

Az ápoló megpróbálta eltolni a férfit, aki ezután újra megpróbált ütni és rúgni. Ekkor az ápoló segítségére sietett két másik ápoló, akik ezután bevitték a férfit egy kórterembe, ahol lefektették. A férfi közben az ápolók felé rugdosott, az egyiket sikerült is mellkason rúgnia.

Az ügyészség indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és kiutasításra ítélje. Az esetet rögzítette a kórház biztonsági kamerája.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt