A Tatabánya Erőmű dolgozói havi 50 ezer forint rezsitámogatást kapnak áprilisig

gazdaság
2022 november 23., 14:39

Dr. Sámuel Emese, a Tatabánya Erőmű Kft. ügyvezető igazgatója úgy döntött, hogy 2022. november 1. és 2023. április 15. között az erőmű összes dolgozója havonta 50 ezer forintot kap munkabére mellé - jelentette be a vállalat. A rezsitámogatást azzal indokolták, hogy a cég az eszközeihez és lehetőségeihez mérten szeretne segíteni saját dolgozói életkörülményein az elszállt energiaárak kompenzálásával.

Látogatók a Tatabánya Erőműben
photo_camera Látogatók a Tatabánya Erőműben Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

A juttatást minden foglalkoztatott munkavállaló megkapja banki átutalással. A támogatás azokra az új munkatársakra is vonatkozik, akiket a fent említett időszakban vesznek fel a céghez, felvételük után ők is azonnal részesülni fognak benne, mivel egyébként most is keresnek embert.

A Tatabánya Erőmű „bízik abban, hogy ezzel az összeggel jelentős mértékben könnyítheti meg jelenlegi és leendő munkatársai helyzetét egyaránt.”

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.