Arccsont- és állkapocstöréssel műteni kellett a szaúdi hátvédet, akit a saját kapusa térdelt arcon

világbajnokság
2022 november 23., 17:43

Megműtik, így minden valószínűség szerint véget ért a katari labdarúgó-világbajnokság a szaúdi Jasszer al-Sahraninak.

photo_camera Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP

A balhátvédet az argentinok ellen 2-1-re megnyert keddi meccs 89. percében térdelte arcon a saját csapattársa, a kapus Mohamed al-Ovajsz. A játékost le kellett cserélni, a szaúdi szövetség tájékoztatása szerint pedig az arcsérülése miatt megoperálják. Arról nem írtak, hogy al-Sahraninak mennyi időt kell kihagynia, de vélhetően véget ért neki a torna.

photo_camera Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP

A szaúdiak a vb eddigi legnagyobb meglepetését szolgáltatva nyertek az előzetesen a végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentína ellen a C csoportban, szombaton Lengyelországgal, jövő szerdán pedig Mexikóval találkoznak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.