link Forrás

Orbán csak elsétált, amikor a befagyasztott pénzekről kérdeztük

video
2022 november 24., 15:47
comments 15
  • Orbán Viktor sajtófőnöke a testével akadályozta meg, hogy a 3000 milliárdos támogatás befagyasztásáról kérdezhessük a miniszterelnököt a kassai V4-csúcson.
  • Arról kérdeztük volna, érez-e személyes felelősséget abban, hogy az Európai Bizottság a kormány engedményei ellenére is súlyosnak tartja a korrupciós kockázatokat Magyarországon.
  • A hivatalos sajtótájékoztatón a közmédia kérdésére úgy tett, mintha nem is hallott volna a befagyasztásokról, és azt mondta, minden jól halad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.