Repülővel ment Orbán Viktor Kassára

POLITIKA
2022 november 24., 12:08
comments 34

Orbán Viktort csütörtök reggel a honvédség egyik repülője szállította Budapestről a 260 kilométerre lévő Kassába, ahol a V4-es országok vezetői találkoztak, írja a 24.hu.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Igaz, a miniszterelnök a kicsivel több mint két óra helyett fél óra alatt odaért a felvidéki város repülőterére a HM 606-os jelű Falconjával, de Ferihegyről indulva is milliós költség az út.

A lap megkérdezte a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkárt, Havasi Bertalant, hogy miért döntöttek a repülős utazás mellett, egyelőre nem kaptak választ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.