Állatbíróság: Hozd el a háziállatodat és Szily László belerajzolja a könyvedbe!

szolgálati közlemény
2022 november 25., 16:01
comments 1

Összeült az állatbíróság!

Megjelent Szily László, a 444 újságírójának legújabb könyve, az Idegtartás, az első kíméletlenül őszinte könyv a háziállatokról.

Mik a legnépszerűbb házi kedvencek ritkán reklámozott, őrjítő szokásai? Hogyan válassz állatot magadnak és hogyan ne? Mit lehet csúnyán megszívni óriáscsiga vásárlásakor? Az Idegtartás mindenre megadja a választ!

Szily László december 3-án szombaton 16:30-tól, a margitszigeti Kristály Színtérben dedikálja a könyvet, aki pedig magával hozza házikedvencét, annak az aláírás mellett a szerző bele is rajzolja kisállatát a könyvbe.

Facebook esemény:

link Forrás

Az esemény állatbarát, nyugodtan hozd magaddal házikedvencedet, figyelemben tartva a felelős állattartás szabályait.

A könyv megvásárolható lesz a helyszínen, de elérhető a 444 webshopjában is.

Találkozunk a Margitszigeten!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.