Black Friday az Arcanumon: most ingyen használhatod!

hirdetés
november 25., 6:39
ad

Amíg ezt a cikket látod, az Arcanum adatbázisa előfizetés nélkül elérhető, bármit elolvashatsz és le is tölthetsz. Ha pedig megtetszik, vásárolj egy igazán jutányos hozzáférést még ma, amellyel tíz hónapon át havi ezer forintért bármit elolvashatsz és letölthetsz.

A legnagyobb magyar sajtóadatbázis most előfizetés nélkül elérhető

Szívesen olvasnál régi hírekről, eseményekről? Az Arcanumnak köszönhetően online nosztalgiázhatsz a korabeli lapszámokban. Az elmúlt 250 év újságjainak, magazinjainak több tízmillió oldala néhány kattintással elérhető. Kereshetünk napi- vagy hetilapokban, sportújságokban és női magazinokban is. Az Arcanum segítségével a fotelból rengeteg információhoz juthatsz, ráadásul most előfizetés nélkül kipróbálhatod, amíg ezt a cikket látod. Ha megtetszik, vásárolj egy igazán jutányos hozzáférést csak ma, amellyel tíz hónapon át havi ezer forintért bármit elolvashatsz és letölthetsz.

Az Arcanum bármikor, bármilyen eszközről végiglapozható

Rákereshetsz konkrét lapszámokra, nevekre, helyszínekre, eseményekre. Érdemes használni az összetett keresőt, a találatokat pedig évszámok vagy források szerint tovább szűkíteni.

photo_camera Nemzeti Sport, 1992. 211. szám

Átnézheted a napi sajtót és a tudományos folyóiratokat

Időutazóként szörfözhet az újságok oldalain, mintha a nyomtatott kiadványt tartaná a kezében. Nosztalgiázzon kedvére a Pajtás, Ludas Matyi vagy az IM számaiban is. A több ezer újság címe a Teljes címlistában érhető el akár témakörök szerint is.

Találd meg a saját fotódat!

Az adatbázis a fényképek között mesterséges intelligenciával keres. Ha szeretnéd megnézni, szerepelsz-e valamelyik lapban, tölts fel egy fotót, és a rendszer listázza a hasonló arcokat. Van esetleg egy fénykép, de nem tudod, kit ábrázol? Erre is választ kaphatsz. A sajtófotók és az illusztrációk között szintén keres a rendszer, ráadásul a csoportképeket, vagy a metszeteket is képes feldolgozni. A megtalált képpel újabb keresést indíthatsz, így egyre pontosabb találati listát kapsz.

photo_camera Az Arcanum arckeresőjét ide kattintva lehet kipróbálni

Egyetlen hátránya, hogy nem lehet megunni

Felhasználóink visszajelzései mindig nagy örömmel töltenek el minket. Bízunk benne, hogy te is elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

"Engem nem vezérelt más, csak a kíváncsiság, úgy jártam mint gyermekkoromban az édességboltban. Ezt nem lehet abbahagyni. Fantasztikus élmény, köszönöm."

“Aki szeret kutatni, annak igazán remek. Ilyen bő tartalmú adatbázist nem is ismerek mást.”

“Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, rengeteg örömet okoztam a családomnak hogy régi dolgokat megtaláltam nekik.”

“Nagy örömmel látom viszont fiatalkorom folyóiratait a neten. Gratulálok a munkájukhoz, jól áttekinthető, könnyen kereshető, egyszerűen szuper!”

“Rendkívül meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, ami szinte egyedülálló a tartalom bősége, és a keresés gyors pontossága tekintetében is.”