RTL: 18 foknál hidegebb termekben, csótányok között kell tanulniuk a diákoknak egy budapesti gimnáziumban

oktatás
2022 november 25., 19:36
comments 20

Tizennyolc foknál hidegebb termekben, csótányok között kell tanulniuk a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium diákjainak, állítja az RTL pénteki riportjában egy odajáró diák apja.

Az RTL Híradóban az iskolai diákjai által készített felvételeken látszik, hogy jól megtermett csótányok másznak az iskola folyosóján. Az apa a műsorban azt mondja: az iskolában néha a tizenhét fokot sem éri el a hőmérséklet, a tető beázik, az igazgatóság pedig azt kérte a gyerekektől, hogy vigyenek magukkal pokrócot. A riport szerint a szülők próbáltak segítséget kérni a tankerülettől - de hiába - és az RTL munkatársainak megkeresésére sem válaszolt a tankerület.

Az intézmény igazgatója is megszólal a műsorban: szerinte viszont nincs hideg az épületben, és rovarirtást is rendszeresen végeztetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.