Nyitott sorompónál jött a vonat Magyarszéken

baleset
2022 november 26., 8:46
comments 17

Nyitott sorompónál érkező vonatról osztottak meg videót a Facebookon. A felvételen, ami leírása szerint péntek este készült Magyarszéken, az látható, hogy

a vasúti átkelő fényjelzései sötétek, sorompói nem működnek, mégis érkezik egy vonat.

A videó alá érkező kommentek szerint a szerelvény máskor is ilyen lassan halad a szakaszon, a sorompó hibáját pedig már jelezték a MÁV-nak.

A vasúri átkelő biztosítóberendezéseinek hibájáról már november elején is hírt adott Magyarszék önkormányzata a Facebook-oldalán. A hibát akkor is jelezték a MÁV-nak, ami aznapi kiszállást és javítást ígért. Azt nem tudni, hogy a sorompó azóta rossz, vagy ismét elromlott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt