Zelenszkij: Erre a télre mindannyian emlékezni fogunk

háború
2022 november 26., 06:41
comments 2

Hatmillió ukrán háztartásban nincs áram, víz vagy gáz a múlt heti orosz rakétatámadásokat követően, közölte Volodimir Zelenszkij péntek esti videóüzenetében. Bár az érintett háztartások számát szerda óta a felére csökkentették, így is milliók ülnek otthon a hidegben, tette hozzá. Az ukrán elnök tájékoztatása szerint

a legsúlyosabbak a károk a kijevi régióban, az ukrán főváros egyes részein már 30 órája nincs áram.

Ha véget ér az áramszünet, az nem jelenti a probléma teljes megoldását, mondta Zelenszkij és takarékoskodásra szólított fel mindenkit.

„Ki kell bírnunk ezt a telet. Erre a télre mindannyian emlékezni fogunk,”

tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.