350 millió forint értékű alkoholt bocsátott árverésre a NAV

italozás
2022 november 28., 12:46
comments 5

„Az igazán bátrak a NAV-tól vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. A hivatal következő árverésén – a többszáz tétel mellett – ezekre a szeszesitalokra is lehet licitálni” – írja Facebook-oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Mert a NAV konkrétan árverésre bocsátott egy rakás szeszesitalt, amelyek, mint írják „többféle kiszerelésben érhetők el, a »kétdekástól« a literesen át egészen a lédigig”.

photo_camera Fotó: NAV/Facebook

Posztjuk szerint az árverésre bocsátott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától 4 napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni.

A NAV szerint a kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, vagyis bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira viszont csak olyan tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt