350 millió forint értékű alkoholt bocsátott árverésre a NAV

italozás
2022 november 28., 12:46
comments 5

„Az igazán bátrak a NAV-tól vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. A hivatal következő árverésén – a többszáz tétel mellett – ezekre a szeszesitalokra is lehet licitálni” – írja Facebook-oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Mert a NAV konkrétan árverésre bocsátott egy rakás szeszesitalt, amelyek, mint írják „többféle kiszerelésben érhetők el, a »kétdekástól« a literesen át egészen a lédigig”.

photo_camera Fotó: NAV/Facebook

Posztjuk szerint az árverésre bocsátott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától 4 napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni.

A NAV szerint a kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, vagyis bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira viszont csak olyan tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.