A saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa Attila: Olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani

bulvár
2022 november 28., 09:06
comments 51

Árpa Attila, aki épp a TV2 társkereső műsorában alakítja a Nagy Ő szerepét, a műsor legutóbbi részében a Blikk beszámolója szerint arról beszélt, hogy nincs túl sok pénze, és olyan nőt keres, aki majd eltartja őt.

A saját bevallása szerint nárcisztikus szociopata Árpa épp a Fruzsi névre hallgató nővel volt randin, amikor a kérdésre, hogy mit keres egy nőben, a színész/rendező/tévés a következőt válaszolta:

„A humor az tényleg fontos. A talpraesettség. Szeressen dolgozni. Az azért fontos, mert én most egy filmre készülök, és egy forgatókönyvet írok, ami nagyon sok munka. És sokan azt gondolják rólam, hogy például én jól szituált vagyok és sok pénzem van, satöbbi, ez csak félig igaz, mert eléggé feléltem már a tartalékaimat, és egy olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani, mert én az írásra fogok koncentrálni.” A műsorban csak Fruzsiként szereplő nő ezt úgy foglalta össze, hogy Árpa Attila szerinte tesztelte őt, hogy „mit mikor gondol komolyan és mikor csak szívatja”.

Ugyanebben az adásban egy másik nővel való randiján is szóba került Árpa anyagi helyzete, miután a szimplán csak Bogiként szereplő nő megemlítette, hogy nyaralt már Dubajban, amire Árpa azt mondta:

„Jó drága hely”, a nő pedig azzal folytatta: „Szívesen visszamennék”, mire Árpa annyit reagált: „Nekem nincs annyi pénzem.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.