Olyan politikus dönt Amerika sorsáról, aki szerint a maszk azért hatástalan, mert a gatya sem szűri ki a fingot

idióta rekordok
2022 november 29., 13:54
comments 30
photo_camera A tweet szerzője, Marjorie Taylor Greene képviselő

Ha a távoli jövőben még lesznek emberek, akkor a 2020-as évek emberiségének megértéséhez fontos adalék lehet nekik egy tweet. A szerzője a világ vezető demokratikus hatalmának törvényhozója, a trumpista republikánus kongresszusi képviselő Marjorie Taylor Greene. A bejegyzés így hagzik:

Még mindig milyen sokan viselnek maszkot.

Csak egyet kérdeznék tőlük.

Ha egy igazán vastag minőségi pamutból készült alsónemű sem képes megvédeni a fingtól, hogy védene meg egy maszk a covidtól?

Tényleg:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt