Rendőrök húztak vissza egy nőt a Margit híd korlátjáról

belföld
2022 november 29., 09:35
comments 1

November 27-én délután érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy fiatal nő a Margit híd korlátján kívül áll, és a Dunába akar ugrani.

link Forrás

A rendőrség közleménye szerint a VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol, miközben egy rendőr szóval tartotta a nőt, egy másik rendőr a korláton átmászva lassan a közelébe ment, majd a többiek segítségével a nőt ruhájánál fogva átemelték a korláton, és biztonságba helyezték. A nőt ezután átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.