„Társadalmi tragédia lenne, ha be kellene zárnunk”

belföld
2022 november 29., 15:02
comments 8
  • A Szimbiózis Alapítvány Baráthegyi Majorságában nemcsak lakhatást biztosítanak a fogyatékossággal élő embereknek, de munkát is adnak nekik, és terápiával, nappali ellátással, szállítással, mindenféle programokkal segítik a családokat, amelyeknek fogyatékossággal élő gyerekük van.
  • A magas rezsiárak miatt viszont bajba kerültek, mert civil szervezetek által fenntartott szociális intézményekre nem vonatkozik a rezsitámogatás.
  • Most mindent eladnak és megtesznek azért, hogy a majorság megmaradhasson, de fennáll a veszélye, hogy el kell küldeniük a lakókat és a dolgozókat.

Címlapkép: Kiss Bence

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.