Levélbomba robbant a madridi ukrán nagykövetségen

külföld
2022 november 30., 14:31

A nagykövetség egy alkalmazottja megsérült szerdán, amikor a kezébe került a levélbomba, jelentette be a spanyol belügyminisztérium.

Az alkalmazott csak könnyebb sérüléseket szenvedett, de kórházban ápolják, a rendőrség pedig nyomoz a levél feladója után. A rendőrség szerint még az sem világos, hogy a levélbomba attól robbant-e fel, hogy az alkalmazott megpróbálta kinyitni, vagy attól, hogy csak megmozdította.

A rendőrség elmondása szerint az érintett alkalmazott „parancsnoki pozícióban van.” (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt