Billie Eilish, David Guetta és az Imagine Dragons is fellép jövőre a Szigeten

szórakozás
2022 december 01., 09:18
comments 6

Fellép a 2023-as Sziget Fesztiválon az Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas Billie Eilish, közölték a fesztivál szervezői csütörtökön.

„Amikor felmerült a lehetősége, hogy Billie Eilish-t meg tudjuk hívni a jövő évi fesztiválra, olyan döntést kellett hoznunk, amit nagyon ritkán teszünk meg: egy nappal eltoltuk a Szigetet és most örömmel mondhatjuk, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán lép fel 2023-ban” - írják a közleményben. A fesztivál augusztus 10-én kezdődik és 15-ig tart majd.

Koncertezik továbbá David Guetta, a Florence + the Machine, és a Foals is. Rengeteg új zenével érkezik az Imagine Dragons, és pótolja a tavaly betegség miatt lemondott első hazai fellépését Sam Fender.

Jön a One Directionből ismert Niall Horan, valamint az elektronikus zenéből ismert Diplo, Jamie xx és Sven Väth is.

Itt vannak egyben az eddig bejelentett fellépők, szemezgessen mindenki kedve szerint: Billie Eilish, David Guetta, Florence + the Machine, Imagine Dragons, Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amyl And The Sniffers, 070 Shake, TV Girl, Dixon, Uncle Waffles, Frank Carter & The Rattlesnakes, Baby Queen, The Comet Is Coming, Easy Life, Youngr, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens (DJ set), Mall Grab, Partiboi69, Parra For Cuva, Jungle By Night, yuné pinku (DJ set) és Hannah Grae.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.