Elfogták a nőt, aki segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, miután elütött egy kutyát sétáltató asszonyt

bűnügy
2022 december 01., 15:46
comments 8

A rendőrség elfogta azt a budapesti nőt, aki november 25-én délután Budapest XIX. kerületében elütött egy kutyát sétáltató nőt, olvasható a rendőrség közleményében.

A sofőr a helyszínen nem állt meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott. A balesetben megsérült nőt a mentők kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A nő gyanúsított kihallgatásán azt mondta, hogy az autót ért ütést hallva azért nem állt meg, mert azt hitte egy kukát ütött el. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt