Elfogták a nőt, aki segítségnyújtás nélkül hajtott tovább, miután elütött egy kutyát sétáltató asszonyt

bűnügy
2022 december 01., 15:46
comments 8

A rendőrség elfogta azt a budapesti nőt, aki november 25-én délután Budapest XIX. kerületében elütött egy kutyát sétáltató nőt, olvasható a rendőrség közleményében.

A sofőr a helyszínen nem állt meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott. A balesetben megsérült nőt a mentők kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A nő gyanúsított kihallgatásán azt mondta, hogy az autót ért ütést hallva azért nem állt meg, mert azt hitte egy kukát ütött el. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.