Gyere el szombaton a Margit-szigetre a háziállatoddal, és Szily László lerajzolja neked!

ÁLLAT
2022 december 01., 15:34

Már december 3-án megoldhatod a karácsonyi ajándékozás egy részét, nem is akármilyen körülmények között!

Most jelent meg Szily László 444-es újságíró – ez vagyok én – legújabb könyve, az Idegtartás. Szándéka szerint ez az első kíméletlenül őszinte könyv a háziállatokról. Olyan témákról esik szó benne, mint:

  • Mik a legnépszerűbb házi kedvencek ritkán reklámozott, őrjítő szokásai?
  • Ennek a fényében hogyan válassz állatot magadnak, és hogyan ne?
  • De mégis mi történik azzal, aki – hasonlóan például hozzám – rosszul választ? Mit lehet például csúnyán megszívni óriáscsiga vásárlásakor?
  • Na és miért lehet a közeljövő nagypályás háziállata a törpemalac?
  • Mi annyira borzongató a kengurutartásban?
  • Hogyan tudsz pöpec tücsökistállót építeni a háztartásodban megtalálható anyagokból?

Ezt a könyvet dedikálom 3-án, szombaton 16:30-tól, a margitszigeti Kristály Színtéren. Ez a Sportuszoda mögött-mellett álló szép régi téglaépület, ahol egykor kristályvizet palackoztak. Ez:

És itt található:

De ez nem sima, szokásos dedikálás lesz, na nem mintha az nem lenne önmagában is elég izgalmas!

Ha elhozod ugyanis magaddal a kedvenc háziállatodat, extrának őt is belerajzolom a könyvedbe!

A dili az dili, az én két tacskóm is növelni fogja a zűrzavart a helyszínen, de azért ne őrüljünk meg, és mindenképp tartsd be a felelős állattartás szabályait! Magyarán, ne hozz magaddal olyan állatot, aki megfázhat, vagy túlidegeskedheti magát, ha mondjuk üveghangon csahol mellette egy tacskó.

photo_camera Ők fognak rendetlenkedni, én meg dedikálni

Semmi gond, ha a könyvet addig már nem tudod beszerezni a 444 webshopjából, vagy valamelyik nagyobb könyvesboltból, mert a helyszínen is megvásárolható lesz.

Szóval randi szombaton alkonyatkor a Margit-szigeten!

Ja és még valami. Egész sokan kérdezték, hogy a könyv felnőtteknek vagy gyerekeknek szól-e, és hogy hány éves kortól ajánlanám karácsonyi ajándéknak. A helyzet az, hogy felnőtt és kamasz olvasókra gondolva írtam, és a tematika abszolúte gyerekbarát, amennyiben tényleg állatokról szól. De elő-előfordulnak benne úgynevezett csúnya szavak. Szó esik benne például egy emlékezetes kutyapárzásról is, és feltűnnek megnyúzott nyulak. Vagyis szülője és gyereke válogatja. Szerintem már egy egyházi gimnazista is cifrábbakat hall a folyosón, úgyhogy 14 éves kortól én bátran ajánlom, annál kisebbek esetében pedig olvass bele, és döntsd el magad!

A végére pedig itt az FB-esemény:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.