Ittasan, jogosítvány nélkül, a piroson áthajtva okozott balesetet egy budapesti férfi, majd cserben hagyta a megsérült vétlen sofőrt

baleset
2022 december 1., 10:06
comments 4

Eljárást indított egy 35 éves férfival szemben a rendőrség, aki november 27-én reggel 8 óra körül okozott balesetet a III. kerületben. A férfi a Bécsi úton közlekedett, amikor az egyik kereszteződésben áthajtott a piroson és összeütközött egy szabályosan haladó autóval.

photo_camera Fotó: police.hu

Ezután a férfi mindenféle segítségnyújtás nélkül gyalog elsietett a helyszínről, de rendőrök a közelben elfogták. Mint utólag kiderült, ittas állapotban volt, de a kábítószer-fogyasztás gyanúja is felmerült. És ez még nem minden. A férfinek jogsija sem volt, a bíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől. És nem volt bekötve sem.

A másik autó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. K. Gábort a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt