Összesen hatan vettek részt a 387 ezer euróból megrendezett EU-s partin a Metaverzumban

buli
2022 december 02., 17:21
comments 12

Hamar magára maradt a Devex újságírója az Európai Bizottság 387 ezer euróból finanszírozott, metaverzumban tartott partiján, ahol Vince Chadwickkel együtt összesen hatan jelentek meg.

A Bizottság egyik részlege a Tik-Tokot és Instagramot használó fiatalok érdeklődését akarta felkelteni. Úgy érzékelték, a 18-35 éves korosztály jelentős része semlegesen viszonyul az EU-hoz, és nem jut a működésével kapcsolatos információkhoz.

Az eseményt house zenére lötyögő avatárokkal hirdették.

link Forrás

Az eseménnyel az Global Gateway kezdeményezést igyekeztek népszerűsíteni, amin belül az EU 300 milliárd eurót költene fejlődő országok infrastrukturális fejlesztésére. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.