Eltűnt egy tizenöt éves lány Budapest VIII. kerületéből

eltűnt
2022 december 5., 7:00
comments 1

Harkály Beáta Alexandrát keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A felhívás szerint a tizenöt éves lány december 4-én, vasárnap ismeretlen helyre ment egy VIII. kerületi gyermekotthonból.

photo_camera Harkály Beáta Alexandra Fotó: Police.hu

Harkály Beáta Alexandra 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú és barna szemű. A rendőrség a lakosság segítségét kéri: aki tudja, hol lehet, akár névtelenül is tehet bejelentést éjjel-nappal a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon és a 112 ingyenes segélyhívó számon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt