Eltűnt egy tizenöt éves lány Budapest VIII. kerületéből

eltűnt
2022 december 05., 07:00
comments 1

Harkály Beáta Alexandrát keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A felhívás szerint a tizenöt éves lány december 4-én, vasárnap ismeretlen helyre ment egy VIII. kerületi gyermekotthonból.

Harkály Beáta Alexandra
photo_camera Harkály Beáta Alexandra Fotó: Police.hu

Harkály Beáta Alexandra 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú és barna szemű. A rendőrség a lakosság segítségét kéri: aki tudja, hol lehet, akár névtelenül is tehet bejelentést éjjel-nappal a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon és a 112 ingyenes segélyhívó számon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.