Állítólag havazhat a jövő héten

időjárás
2022 december 06., 05:55
comments 2

A télies időt az Időkép szerint egy mediterrán ciklon hozhatja el, előrejelzésükben azt írják, a hétvégén csapadékos idő lesz, aztán „a ciklon hátoldalán egyre hidegebb levegő érkezhet, havazásra is van esély”.

A havazás előtt pár nappal azonban még kifejezetten meleg is lehet, szombaton akár 15 fokot is mérhetünk, sőt még az ég is döröghet. Aztán a meleget és a dörgést vasárnaptól eső, majd havazás válthatja fel, illetve egy kis viharos szél.

Az előrejelzések szerint a jövő héten lényegesen hidegebb lesz, de az Időkép azt írja, miután mediterrán ciklonról van szó, „még nagy mértékű a bizonytalanság a várható csapadék területi és időbeli eloszlását, illetve halmazállapotát illetően”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.