„Elvágom a torkod, tíz részre váglak szét” – fenyegette bicskával egy holland férfi a menyasszonyát Békéscsabán

bűnügy
2022 december 06., 07:12
comments 19

Késsel támadt menyasszonyára Békéscsabán egy holland férfi, akit a rendőrök fél nap alatt elfogtak. A 34 éves férfit emberölés kísérletével gyanúsítják.

Az eset 2021 novemberében történt, amikor a férfi és menyasszonya Bulgáriába akartak eljutni vonattal, és átutazóban voltak Békéscsabán, ahol a vasútállomáson beültek egy sörözőbe. Onnan a férfit viselkedése miatt kiküldték, mire elindultak taxival egy hotelbe, de a férfi útközben erőszakosan kezdett viselkedni. A rendőrség közleménye szerint azzal fenyegette a nőt, hogy megöli és tíz részre vágja szét, aztán menet közben a kocsi ajtaját is kinyitotta.

Ekkor megállt a taxis, a férfi pedig kiszállt a kocsiból, és behajolt a hátsó üléshez, ahol megütötte a menyasszonyát. A taxis közben a másik oldalon kiengedte a kocsiból a nőt, akit aztán a holland férfi egy bicskával kezdett kergetni, majd a nyakán és a mellkasán is megsebesítette.

Ezt már többen is látták és értesítették a rendőrséget, a nőt pedig két férfi kimenekítette a helyzetből azzal, hogy beültették az autójukba.

A holland férfi elmenekült, de a rendőrök másnap délelőtt Békéscsabán, a vasútállomás közelében elfogták és őrizetbe vették. Jelenleg is letartóztatásban van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.