Félrenyelte a kardot a világhírű kardnyelő

külföld
2022 december 06., 08:06
comments 24

Kórházba került Scott Nelson, világhírű kardnyelő, miután egy előadásán félrenyelte a kardot, ami megvágta a hasüregét és átszúrta a májlebenyét.

A baleset még október 31-én történt, a kardnyelő egy washingtoni előadásán. Az 59 éves Nelsont súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították egy helyi kórházba. A férfi tüdejének egy részét eltávolították, és bár az orvosok nem gondolták, hogy felépül, a CBS szerint Nelson már jól van.

Nelson Facebook-oldalán fotót is közölt, amin a teste tele van sebhelyekkel, feltételezhetően műtéti hegekkel.

link Forrás

A történtek után egy hónapig nem tudott enni, most pedig munka nélkül maradt, mert egy ideig biztosan nem fog tudni kardnyelőként dolgozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.