Felhúzta magát a szomszéd építkezésen, vascsővel verte be a traktoros ablakát

bűnügy
2022 december 07., 08:11
comments 2

A férfinek nem tetszett a szomszédos ingatlanon zajló építkezés, ezért számon kérte az ott dolgozó vállalkozót, majd megrongálta a traktorját.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 43 éves férfi idén nyáron megjelent a szomszédjában zajló építkezésen, mivel sérelmezte az ott zajló munkálatokat. Számon kérte az ott dolgozó vállalkozót, majd ököllel megütötte a traktorjának üvegét. Utána hazament, és egy vascsővel tért vissza, amivel betörte a traktor egyik üvegét, majd távozott.

A rongálással az elkövető 88 773 forint kárt okozott.

Az elkövetőt az ügyészség kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja, mely bűncselekmény egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.