Kényszerleszállás után lépett le a gépről 28 illegális bevándorló Spanyolországban

külföld
2022 december 7., 14:16
comments 12

Egy 28 fős bevándorló csoport megszökött egy repülőgépből, miután az kényszerleszállást hajtott végre egy barcelonai reptéren, közölték spanyol tisztviselők.

A Marokkóból Törökországba tartó repülőgépnek azért kellett kényszerleszállást végrehajtania, mert egy terhes nő eljátszotta, hogy beindul a szülés. Amikor pedig kinyitották a gép ajtaját, 28 ember kisurrant rajta.

A rendőrség azóta elfogta a megszökött csoport felét, köztük a nőt is, aki a feltételezések szerint illegálisan próbált bejutni Spanyolországba. A terhes nőt kórházba szállították, ahol megállapították, hogy nincs a vajúdásnak jele, ezért utána a rendőrség letartóztatta rendbontás vádjával. Az elfogottak közül 14 embert visszaültettek a repülőre, a maradékot pedig visszaküldik majd Marokkóba. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt