Csányi Sándor soha nem nyilatkozott senkinek kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről

bűnügy
2022 december 09., 10:45

Csalók Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának nevét és fotóit használják fel arra, hogy gyanútlan és hiszékeny embereket tőrbe csaljanak, valószínűtlen hozammal kecsegtető, befektetésnek álcázott ígéretekkel megszerezzék az adataikat és a pénzüket - írjaaz OTP Bank pénteki közleményében.

Az OTP Bank ismét felhívja a figyelmet arra, hogy Csányi Sándor sem a múltban, sem jelenleg, sem a jövőben nem adott és nem ad semmilyen befektetési tanácsot és soha, semmilyen médiumnak nem nyilatkozott kriptovalutás pénzkereseti lehetőségről, a leghatározottabban elhatárolódik minden ilyen közléstől.

Ez a csalási forma elsősorban a közösségi médiában terjed, az OTP Bank ezúton is fokozott óvatosságra int az ilyen átverési kísérletek kivédése érdekében.
Azt írták, hogy nem csak a bank ügyfelei lehetnek érintettek, bárki, aki kicsit is óvatlan, vagy hiszékeny, áldozatul eshet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.