Esett a hó

időjárás
2022 december 11., 09:23

Az országban sok helyen a szombati eső éjjel havazásba váltott át, az Időkép Facebook-oldala szerint Zircről már 7 centis havat jelentettek, a Bakonyban és északkeleten pedig hófúvások vannak.

link Forrás

Videójuk szerint Eplényben is megmaradt a hó, és az Időkép oldalán követhető kamerák szerint már a Kékestetőre is elindultak páran szánkózni. Tömeg egyelőre nincs, de az eddigi évek tapasztalatai szerint délutánra akár dugó is lehet a környéken, ha az országból mindenki egyszerre indul el havat látni.

Budapesten egy kis reggeli hószállingózást leszámítva nem történt semmi jelentőségteljes, hóval kapcsolatos időjárási jelenség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.