Karácsonyi akció a 444 webshopjában

szolgálati közlemény
2022 december 14., 10:40
comments 1

Ha még hiányzik karácsonyi ajándék, érdemes benézni a 444 webshopjába, ahol most egyes könyveink és a korábbi MAKRO magazinok 30 százalékos kedvezménnyel kaphatóak.

Megrendelhető három új kiadványunk:

ezeket a 444 Kör tagjai kedvezményesen vásárolhatják meg, a többi könyvre és magazinra, köztük Rényi Pál Dániel "Győzelmi kényszer" című munkájára pedig 30 százalék kedvezményt adunk mindenkinek.

Az akcióban éves 444 előfizetést is lehet ajándékba vásárolni, ezt karácsonykor küldjük a megajándékozottnak, aki maga aktiválhatja.

Nézz be a 444 webshopba errefelé!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt