Karácsonyi akció a 444 webshopjában

szolgálati közlemény
2022 december 14., 10:40
comments 1

Ha még hiányzik karácsonyi ajándék, érdemes benézni a 444 webshopjába, ahol most egyes könyveink és a korábbi MAKRO magazinok 30 százalékos kedvezménnyel kaphatóak.

Megrendelhető három új kiadványunk:

ezeket a 444 Kör tagjai kedvezményesen vásárolhatják meg, a többi könyvre és magazinra, köztük Rényi Pál Dániel "Győzelmi kényszer" című munkájára pedig 30 százalék kedvezményt adunk mindenkinek.

Az akcióban éves 444 előfizetést is lehet ajándékba vásárolni, ezt karácsonykor küldjük a megajándékozottnak, aki maga aktiválhatja.

Nézz be a 444 webshopba errefelé!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.