Felfújható Grincs figurával utazott a telekocsi-sávban, megbüntették

külföld
2022 december 15., 09:41

Egy arizonai sofőr megpróbálta utasának kiadni a felfújható Grincs figurát, hogy a telekocsi-sávban (HOV-lane) közlekedhessen. A HOV-sávokban általában két vagy több személyt szállító gépjárművek közlekedhetnek, és néha motorkerékpárok vagy alternatív üzemanyagot használó (hibrid vagy elektromos) járművek is használhatják.

link Forrás

Egy rendőr a múlt héten vett észre egy autót egy ilyen sávban egy gyanúsnak tűnő zöld utassal a phoenixi autópályán. Bár a rendőr szíve megdobbanhatott a gegtől, ez nem akadályozta meg, hogy a sofőrt megrovásban részesítse, amiért a telekocsi-sávban közlekedett.

A rendőrség értékeli az „ünnepi hangulatot”, de a sofőr ettől még szabálytalan volt. Arra kérik az autósokat, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat. (ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.