A szívbetegség miatt visszavonult Agüero is felemelhette a vb-trófeát

világbajnokság
2022 december 18., 19:42

A 34 éves Sergio Agüero is tagja lenne a világbajnok argentin válogatottnak, ha 2021-ben nem kellett volna szívproblémák miatt visszavonulnia. Az Independiente, az Atlético Madrid, a Manchester City és a Barcelona egykori játékosa 101-szer lépett pályára az argentin válogatottban és 41 gólt lőtt.

Lionel Messi egyik legjobb barátja, a válogatottban szobatársak voltak, és a döntőt megelőző este is találkoztak.

A megnyert vb-cím után a válogatott játékosainak megható gesztusa volt, hogy a díjátadáson maga Sergia Agüero is felemelhette 19-es mezében a világbajnoki trófeát.

Agüero magasba emeli a világbajnoki trófeát
photo_camera Agüero magasba emeli a világbajnoki trófeát Fotó: ERCIN ERTURK/Anadolu Agency via AFP
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.