Gyurcsány bele szokott nézni az új DK-sok szemébe

POLITIKA
2022 december 18., 09:53
comments 39

Mitől sikeresebb a DK más ellenzéki pártoknál? - Gyurcsány Ferenc állítása szerint rendre ezt kérdezik tőle a tagjelöltek, amikor a belépési folyamat során találkozik velük, és a szemükbe néz.

Mint Facebook-posztjában írja, nincs titok, de azért sorolja: határozott karakter, egységes csapat, országos szervezet, erős identitás, egymásra vigyázó belső kultúra. „Szóval valójában semmi különös. Tisztességesen és becsületesen el kell végezni a munkát. Mi elvégezzük ezt a munkát. De ez valóban nem nagy titok.”

photo_camera Fotó: Németh Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.